Online Psihoterapija

Tu sam za vas.

Prolazite li kroz posebno izazovno vrijeme u svom životu, susrećete li se sa životnim poteškoćama i preprekama? Možda osjećate da ste zaglavili u ponavljanju određenih obrazaca u svojim vezama ili u životu, ili jednostavno želite bolje razumjeti sebe i želite donositi korisnije životne odluke? Ukoliko ste se našli u nekim od ovih opisa te mislite da vam je potrebna pomoć i podrška, a niste u mogućnosti doći do mog savjetovališta, možete dogovoriti i online savjetovanje putem Skypea ili drugih komunikacijskih servisa (Viber, Messenger). Online psihoterapija djeluje jednako učinkovito kao i individualna terapija koja se odvija u neposrednom odnosu između klijenta i psihoterapeuta.

Kako započeti
Uvodni razgovor možete dogovoriti putem telefonskog poziva ili slanjem e-maila, u e-mailu navesti ime i prezime, godinu rođenja, mjesto stanovanja Viber kontakt, Skype username, te ukratko opisati vaš problem. Također, u emailu molim navesti koji dani u tjednu i vrijeme bi vam najviše odgovarali za terapiju. Nakon zaprimanja vašeg emaila, poslat ću vam slobodne termine, imajući u vidu da budu usklađeni s vašim željenim terminima.
Uvodni razgovor služi međusobnom upoznavanju i stvaranju početne povezanosti, na kojem razgovaramo o vašim potrebama, preprekama i interesima. Također, on nam služi da otkrijemo da li je online savjetovanje pogodna opcija terapijskog rada za vas.
Što vam je potrebno za online svjetovanje:
• pouzdana i sigurna internetska veza
• računalo ili drugi uređaj s web kamerom i mikrofonom (mobitel, tablet) kako bismo mogli imati audio-vizualnu seansu
• komunikacijski servisi, Skype, Viber, Messenger
• privatno, ugodno i sigurno mjesto gdje možete obaviti razgovor bez ometanja i prekida.
U redu je potražiti pomoć, tu sam za vas

Gdje se nalazimo?

Na terapiji s Majom
Vl. Maja Aqqad
Ivana Cankara 5,
10000 Zagreb
Telefon:+385 921626872
E-mail: info@naterapijismajom.hr
Skype: MajaAqqad
Naša facebook stranica
Posjetite nas